[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

Billige transportbure

Når man leder efter den sikreste måde at transportere hunden i bilen på, og det også gerne må være billigt, er det en god idé at gå på nettet. I forhold til en traditionel fysisk butik får du et langt større udvalgt – og dermed mulighed for at finde den rigtige pris. Det er ikke, fordi jeg hat noget imod de gode gamle butikker på gaden. Tværtimod. Det er altid god at kunne se produkterne for, billige eller ej. Men når du går online efter hundeartikler, er det faktisk vanskeligt at undgå at se et godt tilbud eller et produkt, som ikke koster ret meget. Hvilket materiale?

Det er en smagssag, men da buret har en lang levetid, synes jeg ikke, at man behøver at gå efter de helt billige – ej heller de brugte bure til hundene. Hvis vi nu regner med at have buret i 10 år, ja, så er der vel ikke meget grund til at spare for meget. Nogle har i øvrigt deres transportbure i noget, der ligner en livstid.

Men tilbage til materialerne. Personligt foretrækker jeg bure i aluminium, fordi de er flottere, og så giver dette produkt i så meget støj, som et bur i stål kan. Sidstnævnte kan have en træls raslelyd, når man kører. Dette problem får du ikke med et aluminiumsbur. Denne type kan nogle gange være meget dyr at købe, uanset om det er online eller off line, men når man søger længe nok, kan man finde dem til den rigtige pris. Man behøver faktisk ikke at gå meget over 1000 kroner. Stålburene er meget billigere.

Hvilken størrelse?Her vil jeg anbefale et besøg på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. De har lavet en guide, der viser dig, hvad der er forsvarligt. Når du har læst guiden, kan du måle din hund og se, om det passer. De rigtige mål er vigtige. Ganske vist findes der også skemaer, hvor man har indsat de forskellige hunderacer. Fx labrador, schæfer osv. Men bare fordi den tilhører en bestemt race, er det jo ikke ensbetydende med, at den har de præcise racestandard-mål. Fx kan en labrador variere meget i størrelse. Det er jo heller ikke lige meget, om det er en han eller en tæve.

Bilen

Hvis du går så meget op i hunde, at dit bilvalg er påvirket af det, kan jeg anbefale de fleste former for stationscars. Jeg har prøvet at have hund i en lille Peugoet 206. Da jeg gik over til Peugeot 308 SW station car, var det en ren befrielse. Der bør være plads til hunden. Derfor kan det også anbefales med biler som fx Volvo V70 eller Kia Ceed. De fleste store biler er dog gode til hunde. Kig evt. på forsiden af dette websted. Det er da i hvert fald et sted, man kan begynde: Billige transportbure.

Fandt du det, som du søgte? Ellers kan du prøve et besøg hos: Petdreams.dk