[ Indhold ] [ Hundegård ] [ Transportbur til hund ] [ Hundeseng / Hundesofa ] [ Om os / Kontakt ] [ Nyheder ]
annoncer

TÜV-godkendelse

Nogle hundebure har den såkaldte TÜV-godkendelse. Det er et tysk certificeringssystem, som undersøger kvaliteten på produkter til biler. Et typisk eksempel på produkter, som kan få TÜV-godkendelse, er autostole til børn. Men nærmest alt, hvad der bruges i biler, kan komme igennem systemet. Når et produkt er godkendt, betyder det, at det lever op til en række krav i forhold til styrke, sikkerhed og kvalitet. Når man ser på transportbure til hundene, er det bestemt ikke nødvendigt, at de er godkendte. De kan sagtens være super gode i kvaliteten. Husk på, at en stor del kommer slet ikke igennem certificeringssystemet.

Nogle af de godkendte bure, som findes på nettet, har nogle høje priser. Et dobbelt transportbur kostede eksempelvis ca. 5000 kroner hos en udbyder af hundeartikler. Du kan se buret her:

dobbelt transport bur
Dobbelt bur - TÜV
. Buret kan købes i medium og large. Medium måler 68,6 højde x 96,5 bredde x 83,5 dybde cm og vejer 34 kg. Large er 68,6 x 96,5 x 93,5 cm. Vægten er 37 kg. Buret kan låses. Bure med lås kan være en fordel, når man gerne vil holde bilen åben. Man får et sæt fastsurring, således at buret kan sættes rigtigt fast i bilen. Det er det oplagte valg, når man skal have to hunde i bilen. Eller én stor.

Er det det samme som IATA?

Nej. IATA-godkendelse er aktuelt, når du skal have hunden med i et fly. De fleste flyselskaber accepterer IATA-godkendte bure til hunde. Med denne godkendelse lever buret op til en række krav. Størrelsen skal være rigtig, og bunden skal være tilpas solid, ligesom ventilationen skal være i orden. Forkortelsen står for The International Air Transport Association. Der står mere om emnet her på siden. Se menuen under "Indhold".

Fandt du det, som du søgte? Ellers kan du prøve et besøg hos: Petdreams.dk